Reclamezuil Ovaal

ONZE RECLAMEZUIL OVAAL KUNT U GEHEEL AANPASSEN AAN UW WENSEN

Reclamezuil ovaal: Zowel de profielen als de afdek kappen zijn vervaardigd uit aluminium. Daarnaast kunnen onze reclameplaten uitgevoerd worden in acrylaat opaal, glashelder of aluminium geanodiseerd. De reclamezuilen zijn verlicht of onverlicht leverbaar. Bovendien kunnen de reclameplaten worden voorzien van bijvoorbeeld een belettering, full-colour print met laminaat of uitgefreesd logo.

Reclamezuil prijzen: Vooraf wordt er via de email een prijsopgaven gestuurd het is daarom belangrijk aan te geven welke extra opties u op de reclamezuil wilt terug zien. Er zijn diverse extra opties zoals bijvoorbeeld: led verlichting, belettering, ontwerp belettering, uitgefreesde elementen,  poedercoating, aangepaste voetplaten, transport en montage. Na akkoord opdracht wordt alles in een officiële offerte verwerkt.

Montage van onze reclamezuilen: Heeft u de wens om de reclamezuil niet zelf te monteren dan kunt u hiervoor terecht op onze pagina  reclamezuil-online.nl/montage

slider_img_reclamezuil_R&K_groot

Bent u nieuwsgierig wat reclamezuil-online voor u kan betekenen dan kunt u een offerte aanvragen via de email, geef daarin goed aan wat uw wensen zijn met betrekking tot maatvoeringen, transport, montage, kleuren en ontwerp. Als u zelf het ontwerp aanlevert graag even vermelden dan houden wij daar rekening mee.

 

Geldig van 1 t/m 8 Maart op basis dat het ontwerp print klaar wordt aangeleverd op het formaat 857x3000mm

Actiemodel 3000x1000x260mm onverlicht  € 750,- excl. btw 
Actiemodel 3000x1000x260mm LED verlicht  € 925,- excl. btw
Full-colour print + installatie € 150,- excl. btw 

 

  • Transport Nederland  € 75,- excl. btw
  • Transport Belgie € 85,- excl. btw

Bespaar honderden euro’s door slim in te kopen. Doordat wij alles in eigen beheer ontwikkelen en produceren kunnen wij de prijzen scherp houden wij zijn geen wederverkopers!!!  ontvang binnen enkele uren een prijsopgaven op maat..

Huisstijl kleuren: De zuil in een bepaalde kleur geen probleem. Wij maken deze in huis op kleur d.m.v. een hoogwaardige poedercoating. Wij kiezen voor een poedercoating omdat dit een een unieke exclusieve look aan de zuil geeft en daarnaast meer dan 10jaar kleurvast is in tegenstelling tot een gespoten lak.

Onderhoud reclamezuil: Onderhoud is niet geheel onbelangrijk omdat uw zuil hierdoor langer mee gaat. Maak uw reclamezuil tijdig schoon om te voorkomen dat er een storing komt. Slecht onderhoud kan leiden tot storingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Productietijden

– Blanco reclamezuil 2 werkdagen ( bij afhaal de zelfde dag klaar )
– Voorzien van reclame 5-7 werkdagen
– Met montage 7-14 werkdagen
– Maatwerk 2-4 weken

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42