Reclame Lichtbakken

Personaliseer onze lichtbakken met eigen huisstijl kleuren

Lichtbak modellen:

Onze aluminium lichtbakken kunnen geheel worden aangepast aan uw wensen. Standaard is de afwerking zilver geanodiseerd echter kunnen wij de frames voorzien van een poedercoating. De lichtbak profielen hebben een Reliëf/dikte van 120mm. Bij grootformaat bakken beschikken wij over de mogelijkheid de reclameplaten erin hangen waardoor de reclameplaten niet door gaat doorhangen. Het acrylaat of de aluminium reclameplaten kunnen in elke gewenste leverbare ral kleur worden uitgevoerd. De reclameplaten kunnen worden voorzien van een design naar wens.

Montage van lichtbakken:

Om onze bakken te monteren hoeft u de bak niet meer te openen. Wij bieden de mogelijkheid tot een kant en klare plug and play systeem. Standaard worden de bakken met 1 meter kabel aangeleverd en de transformators dienen binnen neergehangen te worden.

Verlichting lichtbak:

Wij gebruiken voor onze lichtbakken energie zuinige LED modules Hierdoor zijn onze bakken erg zuinig. Daarnaast bespaard u op de kostren in verhouding tot TL verlichting. Wij adviseren ten alle tijden de transformator binnen te hangen, mocht deze het begeven dan is het relatief eenvoudig om deze te vervangen. Op de transformators zit 2 jaar fabrieksgarantie en op de LED 5 jaar fabrieksgarantie.

Aluminium lichtbakken

De kosten voor een lichtbak beginnen vanaf € 150 excl. btw daarom is de investering erg laag. Afhankelijk van het formaat en uitvoering worden de extra kosten berekend. u kunt het zo gek maken als u wilt. Bent u nieuwsgierig wat de kosten en mogelijkheden zijn voor uw idee.. wij proberen binnen 24 uur een offerte op maat aan te bieden. De levertijden hangen af van de uitvoering en levertijd die u heeft maar doorgaans liggen deze tussen de 1-2 weken.

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42