Reclamezuil maatwerk

EEN RECLAMEZUIL MET MAATWERK.. RECLAMEZUIL-ONLINE IS UW PARTNER!

een op maat gemaakte reclamezuil kan geheel customized worden opgeleverd ; volledig aangepast aan uw wensen. Zowel led verlicht, met uitgesneden belettering als voorzien van een full-colour print. De keuze is aan U. Het frame kan daarnaast naar keuze in diverse RAL kleuren worden geleverd. Reclamezuilen hebben in tegenstelling tot gevelreclame het grote voordeel dat ze niet gebonden zijn aan de gevel van je bedrijfspand. Dat heeft dan weer alles te maken met betere zichtbaarheid. Als gevolg van het feit namelijk dat de reclamezuil aan de buitenrand van het bedrijfsperceel kan worden geplaatst zal hij beter opvallen voor het passerend verkeer. Daarnaast kan hij op die plek ook multifunctioneel worden ingezet. Je moet daarbij denken aan reclamezuilen voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Bij een maatwerk reclamezuil verzoek is het belangrijk welke materialen er gebruikt dienen te worden dit bepaald de uiteindelijk houdbaarheid en het totale kosten plaatje. Bij grotere reclamezuilen boven de 4000mm adviseren wij een constructie berekening te laten maken voor het frame en voor de beton situatie. Voor een constructie berekening en ontwerp kunt u ook bij ons terecht. Reclamezuil-online bied de maatwerkoplossing voor uw idee.

Wij bouwen uw reclamezuil volledig naar wens en vaak is deze dan niet meer handmatig te vervoeren wij maken  daarom gebruik van een dieplader met kraan. Door gebruik te maken van de kraan zal de montage in vele gevallen eenvoudig uitvoerbaar zijn.

De betonsituatie is voor elke project anders, de grondsoort en omgeving speelt hier een grote rol in ook de locatie is mede bepalend. Aan de kust is vanzelfsprekend meer beton nodig dan bijvoorbeeld in het binnenland in een dicht bebouwd gebied. Een constructie berekening is altijd verstandig en vaak noodzakelijk voor de vergunning aanvraag.

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42