Reclamezuil vlak Exclusive

De mooiste reclamezuilen vlak speciaal ontwikkeld door reclamezuil-online

reclamezuil exclusive

Reclamezuilen vlak Exclusive

( ACTIE : TIJDELIJK GRATIS DUBBELZIJDIGE LICHTBAK 500mm  T.W.V € 468,81 excl. btw )

Wilt u iets aparts wat ze niet overal kunnen maken dan is model Exclusive de beste keuze, het design geeft een erg elegante uitstraling welke zeker in de smaak valt!

Wij maken gebruik van een volledig acrylaat opaal bovenzijde welke in de avond uitgelicht wordt. De opaal platen zijn gemaakt van 4mm acrylaat om de juiste stevigheid te bieden.

De platen voor de onderzijde worden gemaakt van dibond en de standaard kleuren hierin zijn: wit 9003, zwart 9005, zilver 9006, geborsteld RVS look. op aanvraag kunnen ze ook in een andere kleur.

  • Afm.: H2250xB790xD155mm
  • Acrylaat opaal bovenkant
  • LED verlicht
  • Incl. belettering logo
  • Aluminium grondkokers
  • Incl. transport

€ 2495,- excl. btw 

De gehele ontwikkeling en productie van de reclamezuilen wordt in eigen fabriek uitgevoerd.wij proberen alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Framewerken: Om maximale stevigheid te bieden worden de frames die in de reclamezuil worden gebruikt gelast van aluminium. Tot 2500mm hoogte zijn de reclamezuilen volledig van aluminium en hebben grondkokers om de zuil te monteren met snelbeton. Boven de 2500mm wordt het gebruik gemaakt van stalen grondkokers of voetplaten dit ivm de windbelasting. Naarmate de lengte van de reclamezuilen toe neemt wordt er gebruik gemaakt van dikker staal om de windbelasting op te vangen.

Verlichting:

Voor onze verlichting wordt er gebruik gemaakt van LED modules deze zijn namelijk krachtiger en kunnen bij het onderhoud makkelijk en voordelig worden vervangen.

Transport : Onze transporten worden uitgevoerd door transport bedrijven door Nederland en Belgie en we hebben daarbij beschikking tot bakwagens en diepladers met kranen.

Ontwerp belettering reclamezuil: Ontwerpen voor een eventuele design kunnen snij/print klaar worden aangeleverd aan de hand van onze templates. Deze worden na akkoord prijsopgaven toegestuurd.

 

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42