Reclamezuil monteren 

De montage van de reclamezuil zelf uitvoeren of uitbesteden..

Wij denken graag met u mee over de montage van de reclamezuil . De snelste en voordeligste manier om een reclamezuil te monteren is met snelbeton in de volle grond. Het is ook mogelijk om de zuilen te voorzien van een voetplaat voor een montage op een bestaande vlakke betonsituatie of een stelconplaat.

Stelconplaten.. afhankelijk van de maatvoering van de reclamezuil wordt er gekozen voor een stelconplaat. reclamezuilen boven de 3000mm worden bij ons ten alle tijden geplaatst met een stelconplaat omdat dit voordeliger is en u de zuil zeer eenvoudig kunt herplaatsen omdat deze niet vast zit aan het beton. De betonplaten kunnen echter alleen langs een begaanbare weg geplaatst worden omdat deze gelost moet worden door een vrachtwagen.

Reclamezuil-APP
  • STAP 1

U meet de afstand van de grondkokers en graaft 2 gaten van +/- L300 x B300 X D700mm
Reclamezuilen hoger dan 3000mm worden geplaatst d.m.v. een stelconplaat deze zijn ook bij ons te verkrijgen en worden in geheel Nederland en België afgeleverd.

  • STAP 2

Gebruik voor de montages snelbetonmortel met een snelle verharding zonder te mengen. Afhankelijk van de grote van de reclamezuil en de grondconditie wordt de aantal zakken beton berekend. voorbeeld: 3000x1000mm +/- 6 zakken

  • STAP 3

Zet de reclamezuil in de gegraven gaten, zet hem waterpas en gooi de snelbeton mortel erin. Giet het daarna af met water. Blijf een half uur bij de reclamezuil zodat hij niet schuin gaat staan en meet tussentijds nog enkele keren of de zuil nog waterpas staat. Het monteren van een reclamezuil gebeurd altijd met een 2e persoon i.v.m. het tillen van de reclamezuil.

Uw reclamezuil laten plaatsen? Bel ons!

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42