Montage reclamezuil

De montage van de reclamezuil zelf uitvoeren of uitbesteden..

Wij denken graag met u mee over de montage van de reclamezuil omdat geen enkele  montage hetzelfde is… De snelste en voordeligste manier om een zuil te plaatsen is met snelbeton in de volle grond. Het is ook mogelijk om de zuilen te voorzien van een voetplaat voor een montage op een bestaande vlakke betonsituatie of een stelconplaat. Mocht u een stelconplaat nodig hebben dan kunnen wij u hierin ook voorzien.

Stelconplaten.. afhankelijk van de maatvoering van de reclamezuil wordt er gekozen voor een stelconplaat. reclamezuilen boven de 3000mm worden bij ons ten alle tijden geplaatst met een stelconplaat omdat dit voordeliger is en u de zuil zeer eenvoudig kunt herplaatsen omdat deze niet vast zit aan het beton. De betonplaten kunnen echter alleen langs een begaanbare weg geplaatst worden omdat deze gelost moet worden door een vrachtwagen.

Reclamezuil-APP
  • STAP 1

U meet bij de afstand van de grondkokers en graaft 2 gaten van +/- L300 x B300 X D700mm
Reclamezuilen hoger dan 3000mm worden geplaatst d.m.v. een stelconplaat deze zijn ook bij ons te verkrijgen en worden in geheel Nederland en België afgeleverd.

  • STAP 2

Gebruik voor een montage met snelbeton snelbetonmortel met een snelle verharding zonder te mengen. Afhankelijk van de grote van de reclamezuil worden er 3,6

  • STAP 3

Zet de reclamezuil in het snel beton en zet hem waterpas. Blijf een half uur bij de reclamezuil zodat hij niet schuin waait en meet tussentijds nog enkele keren of de zuil nog waterpas staat.

Uw reclamezuil laten plaatsen? Bel ons!

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42