Reclamezuil vlak DeLuxe

De mooiste reclamezuilen vlak speciaal ontwikkeld door reclamezuil-online

Reclamezuil DeLuxe 2000x1000x160mm

Reclamezuilen vlak DeLuxe

Een speciaal eigen ontwikkeld reclamezuil profiel voor vlakke reclamezuilen enkel te verkrijgen bij Reclamezuil-online!. Met dit aluminium profiel kunnen diverse diktes gecreëerd worden vanaf 80mm t/m 200mm. De reclamezuilen vlak kunnen LED verlicht en onverlicht worden geproduceerd. Wij maken geen gebruik van goedkope lichtbak profielen waar de platen snel uit kunnen waaien!! daarom gaan de platen bij ons maar liefst 40mm in het profiel! en wordt er gebruik gemaakt van dikkere platen tot wel 5mm

Bij ons DeLuxe model wordt er standaard gebruik gemaakt van een fijnstructuur poedercoating met maar liefst 15 jaar kleurgarantie!! waardoor de reclamezuilen niet alleen uw gewenste RAL krijgt maar ook een eigen luxe uitstraling welke zich onderscheiden van de standaard modellen. De poedercoating wordt in onze eigen fabriek aangebracht.

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van dikkere platen kunnen we met dit model reclamezuil de grotere maten ook realiseren. Wij hebben unieke platen tot een maximaal formaat van 6000mm. De grotere formaten boven de 4000mm worden ten alle tijden met een kraan gemonteerd deze zijn niet handzaam meer te verplaatsen. De gehele ontwikkeling en productie van de reclamezuilen wordt in eigen fabriek uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in ons product dan maken wij graag een prijsopgaven, wij proberen alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Framewerken: Om maximale stevigheid te bieden worden de aluminium frames verstevigd en gelast. Tot een hoogte van 2500mm zijn onze reclamezuilen volledig van aluminium en kunnen ze eenvoudig met snelbeton worden gemonteerd. Boven de 2500mm wordt er gebruik gemaakt van stalen grondkokers of voetplaten dit i.v.m. de windbelasting. Naarmate de lengte van de reclamezuilen toe neemt wordt er gebruik gemaakt van dikker staal tot wel 10mm om de windbelasting op te vangen.

LED Verlichting:

Voor onze verlichting wordt er gebruik gemaakt van LED modules deze zijn namelijk krachtiger en kunnen bij het onderhoud makkelijk en voordelig worden vervangen.

Transport : Reclamezuilen tot 4000mm worden uitgevoerd door een vaste regulier transport bedrijf waarbij de kosten laag zijn NL € 75,- BE € 85,- alle maatvoeringen hierboven zal met speciaal vervoer worden verzonden. De kosten voor het speciaal vervoer zijn vele malen hoger hou hier rekening mee in uw budget! dit is afhankelijk van uw postcode. De kosten liggen gemiddeld tussen de €80,-€100,- excl. btw maar kunnen in piekperiodes hoger liggen.

Ontwerp belettering reclamezuil: Ontwerpen voor een eventuele design kunnen snij/print klaar worden aangeleverd aan de hand van onze templates. Deze worden na akkoord prijsopgaven toegestuurd.

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42