Reclamezuil vlak DeLuxe

De mooiste reclamezuilen vlak speciaal ontwikkeld door reclamezuil-online

Reclamezuil DeLuxe 2000x1000x160mm

Reclamezuilen vlak DeLuxe

Een speciaal eigen ontwikkeld reclamezuil profiel voor vlakke reclamezuilen enkel te verkrijgen bij ons!. Met dit profiel kunnen we diverse diktes creëren vanaf 80mm t/m 200mm. De reclamezuilen kunnen verlicht en onverlicht worden geproduceerd. Wij maken geen gebruik van goedkope lichtbak profielen waar de platen snel uit kunnen waaien!! daarom gaan de platen bij ons maar liefst 40mm in het profiel! en wordt er gebruik gemaakt van dikkere platen tot wel 5mm

Bij het DeLuxe model wordt er gebruik gemaakt van een fijnstructuur poedercoating met maar liefst 15 jaar kleurgarantie!! waardoor de reclamezuilen een zeer luxe uitstraling krijgen welke zich onderscheiden van de standaard modellen. De poedercoating wordt in onze eigen werkplaats aangebracht.

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van dikkere platen t/m 5mm kunnen we met dit model reclamezuil de grotere maten ook realiseren. Wij hebben unieke platen tot een maximaal formaat van 6000mm. De grotere formaten boven de 4000mm worden ten alle tijden met een kraan gemonteerd deze zijn niet handzaam meer te verplaatsen. De gehele ontwikkeling en productie van de reclamezuilen wordt in eigen fabriek uitgevoerd.

 

October Actie met tijdelijke kosteloos transport door geheel Nederland en Belgie  

  • 1800x700x150mm
  • Aluminium frame voorzien van een poedercoating 
  • Acrylaat opaal 4mm 
  • Full-colour print + laminaat dubbelzijdig
  • LED verlicht 
  • Transport Nederland en belgie 

€ 1600,- excl. btw 

wij proberen alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Framewerken: Om maximale stevigheid te bieden worden de frames die in de reclamezuil worden gebruikt gelast van aluminium. Tot 2500mm hoogte zijn de reclamezuilen volledig van aluminium en hebben grondkokers om de zuil te monteren met snelbeton. Boven de 2500mm wordt het gebruik gemaakt van stalen grondkokers of voetplaten dit ivm de windbelasting. Naarmate de lengte van de reclamezuilen toe neemt wordt er gebruik gemaakt van dikker staal om de windbelasting op te vangen.

Verlichting:

Voor onze verlichting wordt er gebruik gemaakt van LED modules deze zijn namelijk krachtiger en kunnen bij het onderhoud makkelijk en voordelig worden vervangen.

Transport : Onze transporten worden uitgevoerd door transport bedrijven door Nederland en Belgie en we hebben daarbij beschikking tot bakwagens en diepladers met kranen.

Ontwerp belettering reclamezuil: Ontwerpen voor een eventuele design kunnen snij/print klaar worden aangeleverd aan de hand van onze templates. Deze worden na akkoord prijsopgaven toegestuurd.

 

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42