Reclamezuil Rechthoekig

BESPAAR OP UW AANSCHAF MET ONS MODEL RECLAMEZUIL RECHTHOEKIG

Reclamezuil rechthoekig Budget : Dit model is zowel in het wit als in het zwart standaard leverbaar en worden vervaardigd uit Dibond sandwich panelen en worden uitsluitend geleverd zonder LED verlichting. De aluminium sandwich panelen worden ook in andere standaard ral kleuren geleverd en effecten zoals RVS look behoord ook tot de mogelijkheden. De panelen kunnen worden voorzien van een belettering, fullcolour print met glans of mat laminaat of acrylaat freesletters.

Reclamezuil rechthoekig high-end :

Voor de exclusievere reclamezuilen gebruiken we altijd een poedercoat afwerking en aluminium beplating ipv sandwichpanelen dit is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Bij de high-end modellen kunnen we ook meer bewerkingen uitvoeren, bijvoorbeeld uitgesneden logo’s of teksten voorzien van acrylaat en LED verlichting of een brievenbus.

Frame constructies: Inwendig worden de reclamezuilen opgebouwd uit een gelast aluminium framewerk of bij de zwaardere XL formaten uit staal. Het geheel kan geplaatst worden door de extra verlengde poten of een voetplaat. Standaard worden de reclamezuilen geleverd met verlengde poten. Heeft u al een bestaande beton situatie dan is ons advies een voetplaat te nemen. De voetplaten kunnen worden geplaatst d.m.v. chemische ankers.

Ontwerp belettering reclamezuil: Heeft u nog geen design voor uw reclamezuil dan bespreken wij graag de mogelijkheden hiervan. Ook bieden wij deze dienst aan in samenwerking met onze wederverkopers welke hierin zijn opgeleid.

reclamezuil rechthoekig

Reclamezuilen vlak

Onze reclamezuilen worden vervaardigd uit aluminium waarbij het frame wordt voorzien van een poedercoating in een standaard RAL kleur naar wens. Wilt u de frontplaten in de kleur als het frame dan kan de kleur worden verwerkt in de print.

Hieronder vindt u enkele vanaf prijzen van onze reclamezuilen rechthoekig vlak.

2000x500x80mm excl. print € 515,- excl. btw
2000x500x80mm incl. print + laminaat € 645,- excl. btw

2000x1000x80mm excl. print € 545,- excl. btw
2000x1000x80mm incl. print + laminaat € 675,- excl. btw

Bovenstaande prijzen zijn excl.transport, transport is mogelijk aan de hand van een postcode

De productie van de reclamezuilen wordt in eigen fabriek uitgevoerd, wenst u andere maatvoeringen dan kunt u de specificaties opgeven in uw offerre aanvraag, wij proberen alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Reclamezuil laten plaatsen?

BEL RECLAMEZUIL-ONLINE.NL 0485-3100 42