wie zijn wij & wat doen we precies

Reclamezuil-online is 12 jaar geleden in het leven geroepen sinds wij een enorme toestroom hebben gekregen voor het maken en plaatsen van reclamezuilen. Hierop zijn wij onze eigen aluminium profielen gaan ontwikkelen en hebben wij alle benodigde materialen die nodig zijn om een recalmezuil te maken bulk ingekocht bij verschillende fabrieken door geheel Europa.

Wij maken alleen maar reclamezuilen waardoor ons product perfect is doorontwikkeld om u als klant een zo mooi mogelijk product te leveren tegen een scherpe inkoopprijs, het kan dus zijn dat onze prijzen afwijken van uw locale leveranciers soms wel honderen euro's!!

Wij zijn gevestigd in Cuijk ( Noord-Brabant ) en hebben een productie ruimte van 450m2 waar wij een voorraad hebben van 50 reclamezuilen die op elk momet van de dag op maat gemaakt kunnen worden.Wij proberen daarom de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Naast onze standaard productie kunnen wij verschillende bewerkingen uitvoeren zoals freeswerk, spuitwerk, laswerkzaamheden aluminium en staal.

 

Model 2 rechthoekig

Dit model reclamezuil gemaakt van dibond panelen worden geleverd zonder verlichting, de panelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en effecten zoals RVS look. De panelen kunnen worden voorzien van een belettering of full-colour print.

Maatwerk projecten

Speciale wensen of heeft u een leuk idee gezien wij maken alles op maat.